Onze sterke troeven

ruime openingstijden

multidisciplinair

samenwerking

positieve feedback

rijbewijs keuringen

Praktijk Vlaardingen

Claudius Civilislaan 300

Praktijk Rotterdam IJsselmonde

Palmentuin 67

Ons team: professionals in hart en nieren

 • Frans van Wijngaarden

  fysiotherapeut

  Ik oefen het mooiste vak uit dat er bestaat!

  Na mijn CIOS (sport)opleiding als bewegingsagoog een periode gewerkt in een psychiatrisch ziekenhuis. Vervolgens ben ik de richting van de fysiotherapie ingeslagen. Daarin aanvankelijk gewerkt bij een sportcentrum en in de revalidatie. Twee zijden van het vak die mij aanspreken: sport gerelateerde klachten en het multidisciplinaire aspect bij revalidatie.

  Ik heb een duidelijke visie op de zorg, die ik in mijn eigen praktijk, Marnix Fysiotherapie, probeer zo goed mogelijk te verwezenlijken. Essentieel daarbij is aandacht voor de persoon en oplossingsgericht denken.

  Credo: Fortes fortuna adiuvat
 • Monica van Eijk

  arts

  Mijn credo weerspiegelt wat ik altijd ervaren heb: als je iets wilt, kan je het!

  Als kind al wist ik zeker dat ik arts wilde worden. Na mijn opleiding tot basis-arts twijfelde ik tussen twee specialisaties: oncologie of ouderenzorg. Omdat ik naast mijn studie geneeskunde een tijd in de thuiszorg heb gewerkt, en me dat beviel, heeft dat uiteindelijk de doorslag gegeven om voor ouderenzorg te gaan.

  En daar heb ik geen moment spijt van. Ik praat graag met oudere mensen - zij hebben een rijkdom aan ervaring, hebben veel te vertellen.

  Credo: Volo et valeo
 • Patrick Rodrigues

  orthopedisch schoenmaker

  Van nature ben ik heel behulpzaam. Dat heb ik van huis uit meegekregen.

  Van kinds af aan wilde ik eigenlijk kok worden. Heb er ook al mijn papieren voor. Door een samenloop van omstandigheden ben ik in de orthopedische schoentechniek gerold. Ik had een neef die dat deed en er was een plek vrij. Dat is nu bijna 20 jaar geleden.

  Ik vind het aanmeten van steunzolen en -kousen, maar vooral het maken van orthopedische schoenen heel boeiend - voel me min of meer ontwerper. Het is zaak goed te kijken èn te luisteren. Een schoen moet bijvoorbeeld niet alleen functioneel zijn, maar ook een eigenheid bezitten, mooi zijn.

  Zodat je ze graag aantrekt.

  Credo: Leef en geniet
 • Andrew Tonneman

  web developer

  Van origine ben ik verslaggever.

  Geleidelijk aan heeft mijn interesse zich ontwikkeld naar communicatie. Daarnaast heb ik altijd een grote passie voor fotografie gehad.

  Uiteindelijk kwam een en ander samen in het bedrijf dat ik heb opgericht: it Take-s Two [IT services]. Ik maak dus websites. Daarnaast ben ik, met wat een duur woord 'consultant' heet. Dat houdt in: advisering/raadpleging.

  In deze rol kom ik prima tot mijn recht bij Marnix Fysiotherapie. Frans van Wijngaarden, eigenaar van de praktijk, ken ik al jaren. Ik waardeer zijn visie, zijn communicatietalent en eerlijkheid. Het was daarom een logische stap om de website van Marnix Fysiotherapie te maken. Ook op allerlei andere vlakken ben ik een actief lid van het team.

  Credo: Amor omnia vincit
 • Jeroen Cornegoor

  podotherapeut

  In 2016 ben ik afgestudeerd als podotherapeut aan Saxion Hogeschool Enschede. Kort daarna ben ik naar Rotterdam verhuisd om hier aan de slag te gaan.

  Een podotherapeut is specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Voeten behoren tot de basis van het lichaam en dit maakt dat veel lichamelijke klachten te verklaren zijn vanuit de voeten. Denk bijvoorbeeld aan rug- of heupklachten, voortkomend uit een afwijkende voetstand. Met behulp van de nieuwste technieken, zoals een 3D-scan van uw voeten, zoek ik gericht naar de oorzaak van uw pijnklachten.

  Ik werk bij Marnix Fysiotherapie via Voetencentrum Wender. Wanneer u op die link klikt komt u automatisch op de juiste plek voor meer informatie.

 • Shirley Vermeij

  fysiotherapeut

  Van kinds af aan vond ik bewegen en sport erg leuk. Na de middelbare school heb ik de sportopleiding gevolgd in Rotterdam. Tijdens deze opleiding werd mijn enthousiasme en interesse in het menselijk lichaam steeds groter. De vervolgopleiding tot fysiotherapeut was voor mij dan ook niet meer dan logisch. In april 2019 ben ik in Rotterdam afgestudeerd.

  Het mooie van het vak fysiotherapie vind ik dat niemand die je ziet hetzelfde is. Samen een doel bereiken geeft mij erg veel voldoening. Kwaliteit van de behandeling en het persoonlijke verhaal van de cliënt staan voor mij op de voorgrond.

  Naast dat ik werkzaam ben als fysiotherapeut, ben ik ook tevens werkzaam als fitness en groepslesinstructrice bij Sport en fitnesscentrum Tino Hoogendijk in Vlaardingen. De combinatie van bewegen en de omgang met mensen vind ik erg leuk.

  In het dagelijks leven ben ik zelf ook actief bezig op sportgebied. Al vanaf kinds af aan sta ik elk weekend op het voetbalveld waar ik een groot deel van mijn ontspanning vandaan kan halen.

  Credo: Carpe diem
 • Lucie van den Berg - Reekers

  medisch pedicure

  Mijn werk is mijn passie!

  Na de middelbare school ben ik de opleiding tot Wellness medewerker gaan volgen, een onderdeel van die opleiding was het vak Pedicure. Dit trok mijn interesse zodanig dat ik mijn kennis wilde verbreden, en ik een opleiding tot medisch pedicure ben gaan volgen.

  In dit mooie vak mag ik dagelijks mensen helpen door hun klachten te verminderen of zelfs te verhelpen. Indien nodig werk ik graag samen met meerdere disciplines, zodat we de klant zo goed mogelijk kunnen adviseren. Verder maak ik graag een persoonlijk praatje, waardoor ik mijn klant leer kennen en daardoor een band met ze creeër.

  Een klant komt met een (pijn) klacht binnen, en gaat pijnvrij en een glimlach op het gezicht naar buiten. Hier doe ik het uiteindelijk voor.

  Credo: Si felix esse vis, esto