Vanaf nu (28 november 2018) kunt u bij Marnix Fysiotherapie uw afspraak online maken. Dat geldt voor zowel bestaande als nieuwe patiënten.

De koemnde maanden zullen wij deze functionaliteit verder uitbouwen. De praktijk in Vlaardingen verhuist medio januari 2019 naar de Claudius Civilislaan 300. Daar gaan wij, in samenwerking met Wittepoel, naast fysiotherapie ook podotherapie en (medisch) pedicure aanbieden. U kunt daarvoor zowel via ons als Wittepoel afspreken -- online, maar natuurlijk ook met de vertrouwde telefoon.

Wegwijs

Om het proces van online afspraken maken gemakkelijker te maken, hebben wij onze website aangepast. In het menu, rechtsboven op een normale PC, vindt u het onderdeel MAAK AFSPRAAK. Tegenwoordig maken steeds meer klanten echter gebruik van een mobiele telefoon of een tablet om op het web te surfen. Het scherm van deze apparaten is flink kleiner -- het menu is daarvoor aangepast. Het heeft de vorm van wat wel een 'hamburger' () wordt genoemd; je moet daarop tikken om het menu open te vouwen.

Daarnaast treft u op iedere pagina van onze website rechtsboven het volgende symbool:
Het is het symbool van een kalender. Wanneer u daarop klikt/tikt gaat u direkt naar de pagina waar u uw afspraak kan maken.

Gewoon ouderwets

Een aanzienlijk deel van onze patiënten is niet opgegroeid met het Internet. Zij gebruiken liever de telefoon of gebruiken de afsprakenkaart als herinnering voor wanneer zij weer worden verwacht. Het is vanzelfsprekend dat u voor uw afspraken ook altijd de telefoon kan gebruiken. In beide gevallen, online of offline: het gemak dient de mens!

Category: 
Online afspraken