Maak nu uw afspraak online

U kunt bij Marnix Fysiotherapie tegenwoordig uw afspraak online maken. Dat geldt voor zowel bestaande als nieuwe patiënten.

Wij bieden, in samenwerking met voetenspecialist Wittepoel, naast fysiotherapie ook podotherapie en (medisch) pedicure. U kunt daarvoor zowel via ons als Wittepoel afspreken -- online, maar natuurlijk ook met de vertrouwde telefoon.

Category: 

Fysiotherapie net zo effectief als een knieoperatie

Onderzoek van het OLVG ziekenhuis in Amsterdam laat zien dat fysiotherapie net zo effectief is bij knieklachten als een operatie.

Category: 

Voetballen op juweeltjes

Zij voetbalde tot nu toe altijd op gewone orthopedische schoenen. Niet gemakkelijk, want ze heeft klompvoeten.

Category: 

Gezondheidsraad: meer bewegen!

Volwassenen zouden minstens twee keer per week spier- en botversterkende activiteiten moeten doen. Kinderen zouden dat zeker drie keer per week moeten doen. Dast stelt de Gezondheidsraad. Dit wetenschappelijke adviesorgaan adviseert de minister om die aanbeveling op te nemen in nieuwe beweegrichtlijnen.

Category: 

Artsen moeten vaker kiezen voor ‘bewegen als medicijn’

De medische beroepsgroep moet veel actiever aan de slag met gezondheid, preventie en leefstijladvisering. Daarvoor pleit Willem van Mechelen bij zijn afscheid als onderzoeksdirecteur bij VUmc.

Category: 

Behandeling lage rugpijn vaak nauwelijks effectief

Veel patiënten met lage rugklachten krijgen verkeerde zorg. Dit is schadelijk voor miljoenen patiënten in de wereld en kost veel geld. De zorg voor rugklachten moet beter georganiseerd worden: de juiste behandelingen moeten worden voorgeschreven en vergoed.

Category: